Želim započeti / poboljšati poslovanje. Kako mi Bones može pomoći?

čitanja

Pametni ured: Budućnost je pred vratima

By Irena Marinković

Smart ured, budućnost modernog i suvremenog poslovanja. Inovativni načini opremanja i uređenja poslovnih prostora po standardima nove tehnologije. Zadnje desetljeće protiče u jeku tehnološkog napretka. Ono što je do sada bilo nezamislivo, danas postaje realnost i svakodnevica. Smart office ili pametni ured nije ništa drugo nego unapređenje prostora na viši nivo. 

Ono što smo mogli vidjeti kao brzo rješenje i djelovanje je opremanje Google ureda širom svijeta. Svima je jasno da je tehnologija i IT sektor zauzeo značajno mjesto na ljestvici rasta gospodarstva i industrije. Kad je ta stvar razjašnjena dolazi se do načina kako da se ljudima iz digitalnog svijeta pomogne na što bolji način.

Uz moderan ured neka i vaše poslovanje bude moderno.
Zacrtajte svoj put poslovnog uspjeha kroz naš predložak za planiranje marketinga.

PREUZMITE MARKETING PLAN

Multifunkcionalost koja se ogleda u uredskom namještaju i uredskim stolicama, sada je prešla i na drugu suvremenu tehniku. Smart ured, budućnost opremanja prostora postala je mjesto koji s malom količinom opreme funkcionira puno bolje nego prije. Moderne i inovativne stvari nude pogodnosti i prednosti kada je u pitanju suvremeno  opremanje.

Nosači monitora

Koliko se samo prostora uštedi kada se monitor ugradi direktno na zid. Nema suvišnih komoda, nepotrebnog zauzimanja prostora, a čak što više možete slobodno opremiti vaš poslovni prostor po minimalističkim trendovima.

Ono što je prioritet kod pametnog ureda je:

  • ušteda vremena
  • slobodan radni prostor
  • industrijski koncept dizajna
  • nesmetano funkcioniranje
  • uvođenje tehnologije po svim parametrima
  • olakšanje poslovanja
  • koncentriranost na rad

Modularne utičnice, koje su van svakog vremena kada je u pitanju dizajn sada su više nego potreba. Da li vam je poznat primjer, žurite na sastanak a prazan vam je telefon ili laptop? Naravno punite vaše računalo ili mobilni telefon u prostoru gdje imate sastanak.

Zamislite da je sastanak za više ljudi, a svi imaju isti problem. I naravno svi imaju telefone, tablete, računala,... Koliko je to samo kablova i potrebe za punjenjem. Da li svaki prostor može ponuditi toliko utičnica? Baš iz tog spomenutog razloga i potrebe za kablovima, punjačima i monitorima, nastala je i suvremeni ured. Prostor koji može ispuniti moderne kriterije poslovanja.  Koliko kablova sadrži jedan radni stol? Računalo, pisač, punjač, scanner,... koliko je samo prostora s tim kablovima oduzeto, a da ne pričamo o potrebama čišćenja i održavanja. 

 

Kičme za kablove 

Kičme za kablove doprinose da se vaš radni prostor a i sam radni stol konstantno održava urednim. Nema upetljavanja kablova i traženja odgovarajućeg kabla, sada je sve na jednom mestu.

Organiziran prostor doprinosi i boljoj organizaciji na poslu i u poslovnom timu. Brza komunikacija između tima koji obavlja posao je potreba, kada imate sve organizirano rezultati se postižu brže i bolje.

 

Statistika je dokazala da uređeni uredi puno bolje utječu na produktivnost ljudi koji u njoj rade. Laki manevri u prostoru omogućavaju brže obavljanje zadataka, tu na scenu stupa smart ured. Opcije koje on nudi su neograničene, a ušteda je ogromna u svakom smislu riječi.

 

Wireless punjači 

Wireless punjači samo su još jedna od opcija suvremenog i modernog opremanja. Bez obzira radi li se o domu ili o poslovnom prostoru, ovi mali uređaji olakšavaju punjenje telefona. Kako se danas moderan život uopće ne može zamisliti bez mobilnih uređaja, tako je i punjenje sastavni dio svakodnevice. Ono što  je bitno za wireless punjače je da su mali, kompaktni i ne oduzimaju puno prostora. Bilo da se nalaze na radnoj površini stola ili na nekom drugom mjestu, dominirati će savršena organiziranost.

Kao što vidite u modernom uredu, dominira jedna riječ a to je multifunkcionalost. 

Olakšavanje poslovanja, koje se svodi na jedan klik ili dodir. Dizajn koji dominira u poslovanju i interijeru predstavlja futuristički pogled na svijet. Poruka koja nam se iz toga da izvući je da je svijet u ovim trenucima krenuo u nezaustavljiv napredak. Ako saznamo i shvatimo to na vrijeme, naš posao neće stajati već će se unaprijediti. Moderne tehnologije kojima se mi bavimo i spoj moderne tehnologije pružaju do sada nevjerojatnu brzinu u radu.

Možda je poruka ovog vremena: Usudi se napraviti pomak iz dosadašnje zone komfora.

poslovni plan bones

Tagovi: poduzetništvo, poduzetnik, modrulj stolice, opremanje prostora, uredjenje kancelarije, uredske stolice

Pripremite se za poslovni uspjeh!

Iako ste na samome početku, svijet to ne treba znati. Dajemo svoj mali doprinos kao smjernicu otkuda početi i kamo krenuti.

Knjiga_model_biznis_plan_2